Ohra autoverzekering

Verzekeraar Ohra biedt de mogelijkheid om zelf de autoverzekering samen te stellen aan de hand van de verschillende dekkingen. Dat heeft natuurlijk tot gevolg dat er rechtstreeks invloed kan worden uitgeoefende op de premiehoogte van de verzekering voor de auto. Overigens is de module Wettelijke Aansprakelijkheid voor alle autobezitters een verplichte polis en kan naar eigen voorkeur voor een verdere dekking worden gekozen.

• Vijftien procent korting
• Gratis gebruikmaken van opzegservice
• Keuze uit diverse dekkingen
• No-claimkorting voor auto van partner

Acht verzekeringsmodules
De Ohra autoverzekering bestaat uit een aantal modules. Naast de verplichte WA module kan iedereen bij deze verzekeraar verder zelf de dekking samenstellen. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt voor de WA Casco/All risk modules of voor de WA Plus/ Mini Casco verzekeringsmodules.

Dekkingsvarianten
Per module kan de dekkingsvariant verschillen, maar het is mogelijk om meerdere dekkingen met elkaar te combineren. U hebt daar de volledige vrijheid in en kunt bijvoorbeeld de auto verzekeren tegen ruitschade of waarde hechten aan een dekking tegen brand of stormschade. Ook kan de voorkeur gegeven worden aan het meeverzekeren van accessoires en kan de auto verzekerd worden tegen diefstal.

Voordeel Ohra autoverzekering
Er kan direct geprofiteerd worden van het afsluiten van een van de autoverzekeringen bij deze verzekeraar. Er is een no-claim korting van toepassing op starters, die al begint bij zestig procent en kan stijgen naar tachtig procent. Ook de partner van de verzekerde kan hiervan profiteren. Bovendien kan er een aantrekkelijke pakketkorting gegeven worden, indien er naast de verzekeringspolis voor de auto nog een tweetal andere verzekeringen worden afgesloten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)