Inshared autoverzekering

Bij Inshared heeft iedereen de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende dekkingen ten aanzien van de autoverzekering. Dat kan zeker van belang zijn als de voorkeur uitgaat naar een goedkope verzekeringpolis.

• Half all risk verzekering is mogelijk
• Nieuwwaarde of dagwaarde met tien procent extra
• Bonus/malus regeling wordt niet toegepast
• Lage premie, goed verzekering

Advies van Inshared
Naast de verplichte wa autoverzekering adviseert Inshared om voor auto’s van vijf tot tien jaar oud een halve all risk polis af te sluiten. Het advies van de verzekeraars luidt verder dat voor auto’s tot een leeftijd van vijf jaar het beste een all risk verzekering kan worden afgesloten voor een volledige dekking.

Ruime dekkingsmogelijkheden
Er zijn diverse dekkingsvarianten beschikbaar, waarbij de nieuwwaarde gedurende de eerste twee jaar zal worden vergoed. Na afloop van de eerste twee jaar kan er bij de betreffende dekkingsvariant gerekend worden op de dagwaarde plus tien procent extra. Het schadeherstelbeleid is gericht op duurzaamheid en er kan juridische bijstand worden verkregen bij het verhalen van autoschade. De verzekeringspolis kan dagelijks worden opgezegd. Bovendien kan de verzekerde bij een volledige dekking rekenen op vervangend vervoer.

Beloningspunten van Inshared
Inshared werkt met zogenaamde beloningspunten indien er schadevrij met de auto wordt gereden. Een jaarbeloning is gekoppeld aan de beloningspunten, waarbij de jaarbeloning kan dalen als er geen sprake is van schadevrij rijden. De premie blijft echter in alle gevallen gelijk en zal niet stijgen als gevolg van schade, waar bij de verzekeraar een beroep op wordt gedaan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Inshared autoverzekering, 9.0 out of 10 based on 1 rating