Centraal Beheer Achmea autoverzekering

In Nederland is Centraal Beheer Achmea één van de grootste verzekeraars voor autoverzekeringen. In het aanbod van autoverzekeringen kan er gekozen worden voor de Traditionele Autoverzekering of voor de Beter Bewust polis. Er zijn meer dan een half miljoen mensen u al voorgegaan.

• Veertien dagen bedenktijd
• Ontbreken van eigen risico
• Uitstekende service bij schade
• Verzekering samenstellen naar eigen voorkeur
• Eenvoudig overstappen

Beter Bewust polis
Autobezitters, die op zoek zijn naar een voordelige verzekering, kunnen kiezen voor de Beter Bewust polis. Bij deze verzekeringspolis kan de verzekerde rekenen op een milieuvriendelijk schadeherstelbeleid, dat wordt uitgevoerd bij door Centraal Beheer Achmea geselecteerde bedrijven in schadeherstel. Het eigen risico ontbreekt bij deze verzekeringsvariant.

Traditionele Autoverzekering
Bij de keuze voor een Traditionele Autoverzekering kan er gerekend worden op de zogenaamde drie jaar aanschafwaarderegeling en anders op de nieuwwaarderegeling. Als er schade aan de auto is ontstaan, zal deze met nieuwe onderdelen hersteld worden. Deze polis biedt de mogelijkheid om zelf een garagebedrijf voor herstelwerkzaamheden te kiezen, maar de verzekerde kan ook terecht bij de schadeherstelbedrijven, die door Centraal Beheer Achmea zijn geselecteerd.

Voordeel autoverzekering Centraal Beheer Achmea
Er is geen eigen risico en dat is meteen een van de voordelen van de autoverzekering van Centraal Beheer. Een ander voordeel is dat de no-claimkorting kan stijgen tot vijfenzeventig procent korting. Verzekerden kunnen bovendien dag en nacht een beroep doen op de Schadeservice afdeling en kosten hoeven niet eerst door de verzekerde zelf betaald te worden. Vervangend vervoer kan geregeld worden en er geldt altijd veertien dagen bedenktijd bij het afsluiten van een verzekeringspolis voor de auto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Centraal Beheer Achmea autoverzekering, 10.0 out of 10 based on 1 rating